جوک های خنده دار جدید
یه روز سه تا بنده خدا نشسته بودن جایی، یکیشون یه عدد میگفت بعد همه شون هرهر میخندیدن و ریسه می رفتن.
یه نفر می رسه میگه آقا قضیه ی این عددا چیه؟
میگن ما حال نداریم جوکها رو کامل تعریف کنیم واسه ی هر جوک یه عدد گذاشتیم. وقتی یکیمون اون عدد رو میگه ما یاد اون شماره جوک میفتیم و میخندیم
بهش میگن حالا تو یه عدد بگو. یارو میگه 37
یهو هرسه تا میزنن زیر خنده از شدت خنده اشکشون در میاد میگن ای ول دمت گرم این یکیو تاحالا نشنیده بودیم
یه شب حیف نون به زنش می گه خانم من امشب هوس نون بربری کردم
.زنش می گه خوب برو بگیر من هم بخورم.
حیف نون می ره نانوایی می گه 2 تا نون بربریبدید.
شاطر می گه چرا دو تا؟ می گه آخه خانمم هم هوس نون بربری کرده.
حیف نون وقتی بر می گرده خونه، نون رومی ذاره تو سفره. زنش می پرسه این نون رو از کجا خریدی؟ حیف نون می گه از سر کوچه.
زنش می گه دستت درد نکنه ولی من نمی تونم یه نون کامل بخورم جون رژیم دارم. حیف نون می گه عیبی نداره هر چی شو نخوردی من می خورم.
خلاصه نون که تموم می شه می رن بخوابن.
هنوز سرشون به بالش نرسیده، خوابشون می بره.
الان هم خوابن… بذار بیدار بشن ببینم دیگه چی کار می کنن…
حتما تو رو در جریان می ذارم!
جوک های خفن
یارو خودشو دار زده ، رفیقم میگه به خاطر مشکلات زندگی اینکارو کرده ؟
گفتم پـَـــ نــه پـَـــ میخواسته نیروی کشش طناب رو اندازه گیری کنه !
جوک های توپ
نونوایی از جمعیت داره منفجر میشه یه یارو اومده میگه اینا همه توی صف هستن ؟
گفتم پـَـــ نــه پـَـــ اینا اومدن شاطرو تشویق کنن !
جوک های طنز
اغا دختر دایی من 4 سالشه پسر خالم 6 سالشه یه روز داشتن با هم بازی میکردن شنیدم که پسر خالم داشت به دختر داییم ابراز علاقه میکرد یهو یاسمین(دختر داییم) بر گشته میگه ولم کن ایش حال بهم زن ینی منو میگی همونجا موندم بخندم یا به خاطر این دهه هشتادیا از خدا طلب آمرزش کنم
جوک های خواندنی
رفتم دندونپزشکی به دکتره میگم آقای دکتر این دندون عقلم کج دراومده … اومدم حسابشو برسی!
دکتره میگه یعنی میگی بکشمش؟!
پَ نه پَ ، گفتم دکتری ، یکم نصیحتش کنی بلکه به راه راست هدایت شه!!!!
جک های باحال
سازمان جهانی بهداشت اعلام کردم که از هر ده نفر4 نفر از بیماری اسهال رنج میبرند! سوال غضنفر: یهنی اون 6 تای دیگه از اسهال لذت میبرن؟
جک های خنده دار
توی رستوران، لیوان رو بر عکس گذاشته بودند روی میزحیف نون می ره می نشینه سر میز، میگه:“این چه لیوانیه که سر نداره؟!”بر عکسش می کنه، می گه:“چه جالب! ته هم نداره!”
طنز و جوک
یه نفر برای بازدید میره به یه بیمارستان روانی ؛ اول مردی رو میبینه که یه گوشه ای نشسته و هر چند دقیقه آروم سرشو به دیوار میزنه و زیر لب میگه : لیلا … لیلا … لیلا …
مرد میپرسه : این آدم چشه ؟
میگن : یه دختری رو میخواسته به اسم لیلا که بهش ندادن ، اینم به این روز افتاده !
مرد و همراهاش به طبقه بالا میرن و مردی رو میبینه که توی یه جایی شبیه به قفس به غل و زنجیر بستنش و در حالیکه سعی میکنه زنجیرها رو پاره کنه با خشم فریاد میزنه : لیلا … لیلا … لیلا …
بازدید کننده با تعجب میپرسه : این یکی دیگه چشه ؟
میگن : اون دختری رو که به اون یکی نداده بودن ، دادن به این !!!…
قدیما آیفون معمولی بودمی گفتیم کیه ؟ طرف می گفت منمالان که تصویری شدههرکی زنگ میزنه ژست میگیره بعد زل میزنه به افق
جوک های خنده دار
غضنفر داش حیف نون رو میزد و میگف میکشمت اکبر! یکی رد شد گف نزن گناه داره.حیف نون گف بزار بزنه منکه اکبر نیستم!
اس ام اس های طنز
یه آدمخوار غضنفرو دنبال میکنه، غضنفر مبالای درخت.آدمخواره میگه: بیا پایین!غضنفر میپرسه: واسه چی بیام؟آدمخواره جواب میده: آخه من آدمخورم.غضنفرمیگه: اِ….حالا ه موقع خوردن رسید ما آدشدیم!!!؟
جوک های خنده دار
یارو نصفه شب مزاحم شده بود!!
برداشتم میگم بعله؟؟
میگه خوابیدی؟
میگم نه اینجا هوا روشنه
میگه :عه؟ مگه کوجایی؟؟
گفتم من ایتالیام…
یارو ترسید شارژش تموم بشه قطع کرد دیگه زنگ نزد
به گزارش توریسمآنلاین، این خانمهای بازنشسته تصمیم گرفتند تا باقی عمر را در خانهای رویایی به شکل چادر اما ساخته شده با چوب زندگی کنند.
این خانه 100 متر مربعی جالب در نزدیکی کوههای "شیزوکا" ساخته شده است.
جاکوبایت" یک قطار بخار مثل دیگر قطارهای دنیاست که در بخش هایلند غربی در اسکاتلند در حرکت است.
به گزارش "توریسم" تفاوت این لوکوموتیو قدیمی که از سال 1984 در حرکت بوده به خاطر مسیری است که از آن می گذرد.
جاکوبایت که میان مردم به قطار هاگوارتز (برگرفته از داستانهای هری پاتر) شهرت دارد ،از میان دریاچه ، کوهها و از همه مشهورتر پل راه آهن "گلنفینان" عبور می کند که در طول مسیر یک و نیم ساعته از زیباترین مسیرها عبور می کند.
قدیمی بودن قطار و نحوه طراحی داخلی و عبور از این همه مکان شگفت انگیز،گویی مسافران را به دنیایی دیگر می برد.
دیوار چین (به چینی: ?????) طولانیترین و بزرگترین سازه مهندسی تدافعی نظامی از لحاظ زمان ساخت در جهان است. این دیوار در نقشه جغرافیایی چین 7000 کیلومتر امتداد یافتهاست. این اثر در سال 1987 در فهرست میراث جهانی ثبت شد.
تاریخچه :
تاریخ ساخت دیوار چین به قرن پنجم تا هشتم قبل از میلاد باز میگردد. حکومت وقت چین برای جلوگیری از حملات ملیتهای شمالی، برجهای آتش برای خبر رسانی و یا قلعههای مرزی برای حصول اطلاعات دشمن را در ارتباط با دیوار و بر روی آن ایجاد کرد. در دوره حکمرانی سلسلههای بهار و پاییز و کشورهای جنگجو، میان دوکها جنگ بر پا شد و کشورها با استفاده از کوههای مرزی به ساخت دیوار پرداختند تا سال 221 قبل از میلاد، امپراتور چین شی هوان پس از به وحدت رساندن چین، دیوارهای دوکها را به هم متصل کرد که به صورت دیوار بزرگ در مرزهای شمالی بر روی کوهها در آمد. او میخواست با این کار از حملات دشمن به مراتع شمالی جلوگیری کند. تاریخ دانان چینی اعتقاد دارند که حدود 1 میلیون سرباز قادر بودند به طور هم زمان در امتداد دیوار چین مستقر شده و برای نبردهای احتمالی آماده باشند.[1] در این زمان طول دیوار چین به 5000 کیلومتر میرسید. در سلسله خان پس از سلسله چین طول دیوار به 10 هزار کیلومتر رسید. در تاریخ دو هزار و اندی ساله چین، حکمرانان دوران مختلف به ساخت دیوار چین پرداختند. تا اینکه طول دیوار به 50 هزار کیلومتر رسید. این میزان معادل گردش به دور کره زمین است. دیواری که امروزه قابل مشاهده است، دیوار متعلق به سلسله مینگ (1368 – 1644 میلادی) است از غرب به دروازه «جایو گوان» در استان گانسو چین و از شرق به ساحل رود یالو جیان در استان لیائونینگ در شمال شرقی چین منتهی میشود و درمیان آن 9 استان، شهر و ناحیه خود مختار به طول 7300 کیلومتر وجود دارد و مردم آنرا دیوار طولانی مینامند. دیوار چین به عنوان پروژه تدافعی بر روی کوهها ساخته میشد از بیابانها مراتع و لجنزارها عبور میکرد. کارگران طبق عوارض زمینی، ساختار متفاوتی برای ایجاد دیوار در نظر گرفتند که درایت و عقل نیاکان چین را نشان میدهد. دیوار بر مسیر کوههای پر فراز و نشیب امتداد یافتهاست. در بیرون دیوار پرتگاههای بلند دیده میشود. در واقع کوه و دیوار به یکدیگر پیوند خوردهاند؛ لذا دشمن به هیچ وجه قادر به نفوذ به این دیوار نبود. دیوار چین معمولاً با آجرهای بزرگ و سنگ مستطیل ساخته شده و در وسط ان خاک و خرده سنگ ریخته شده و ارتفاع ان 10 متر است در پهنای دیوار برای عبور چهار اسب کافی است و در یک ردیف عرض آن 4-5 متر است تا در زمان انتقال غلات و سلاحها مشکلی ایجاد نشود. طرف درونی دیوار، نرده سنگی و در وجود دارد که به آسانی حرکت میکند. در فاصله معیینی سکوی دیواری و یا برج آتش برای خبررسانی ساخته شدهاست. سکوی دیواری برای ذخیره سلاحها و غلات و استراحت سربازان است و در جنگ مخفیگاه بودهاست. هنگامی که دشمن دست به حمله میزد برجهای آتش روشن میکردند و سراسر کشور از حمله آگاه میشدند. اکنون مقاومت دیوار چین به عنوان یک مانع نظامی از بین رفتهاست. اما زیبایی معماری مخصوص آن دیدنی است. زیبایی دیوار چین پر ابهت، و باعظمت است. از دور دیواری بلند و پر پیچ و خم بر روی کوهها همانند اژدهایی در حال حرکت به چشم میخورد و صحنهای شکوهمند ایجاد شدهاست. از نزدیک، دروازههای پر ابهت، دیوارها، سکوهای دیوار ی، برجهای دیده بانی، برجهای آتش هماهنگ با عوارض زمینی آکنده از دلربایی هنری است. دیوار چین دارای اهمیت تاریخی و فرهنگی و ارزش دیدنی است. چینیها میگویند «کسی که به دیوار چین صعود نکرده باشد، قهرمان نیست».
علت ساخت دیوار بزرگ چین[ویرایش]
این دیوار بزرگ را برای حفاظت چین در مقابل مهاجمان مغول ساختند. تقریباً در سال 246 قبل از میلاد، چین را به ایالت کوچکی تقسیم کردند. پادشاه شی هوانگ تی (shin huang TI) قسمتهای مختلف چین را با هم متحد ساخت. در شمال این امپراطوری مغولها زندگی میکردند. از ترس اینکه مبادا آنها در هر زمان به چین حملهور شوند، پادشاه برای حفاظت کشور در مقابل خطر دستور داد تا دیوار بزرگ چین را بنا کنند؛ بنابراین دیواری ساختند که از شای کوان (shahi kuan) در خلیج پوای (pohai) شروع شده و به چایکومان (chai kuman) در گانسو (kansu) میرسید. سربازان گشتی از طریق جادهای که در امتداد دیوار بود علامتهایی را به سرعت ارسال میکردند.
هیچکدام از پادشاهان با ساخت دیوار به هدف خود نرسیدند. چون دیوار در جاهای زیادی شکست و مغولها فرصت یورش به چین را پیدا کردند. ممکن بود ساختن دیوار بزرگ هرگز عملی نشود، اما آنها توانستند آن را بسازند.[2]
گردشگری[ویرایش]
گردشگران چینی و خارجی از پیمودن دیوار احساس افتخار میکنند. حتی سران بسیاری کشورهای خارجی نیز فرصت دیدار از این اثر بزرگ را از دست نمیدهند.
برخی از بخشهای دیوار چین بخوبی حفظ شدهاست از جمله دیوار «بادلینگ» در نزدیکی بیجنیگ دیوار «سی ما تای»، دیوار «موتیان یو»، دروازهشان حای گوان در انتهای شرقی دیوار چین است که نخستین دروازه چین نامیده میشود و دروازه «جایوگوان» در انتهای غرب در گان سو، این بخشها همچنین از مکانهای بسیار مشهور و دیدنی دیوار است و گردشگران زیادی در تمام سال از آنها بازدید میکنند.
دیوار چین تجسم درایت و رنج و زحمت میلیونها چینی در دوره باستان چین است.
تصورات اشتباه[ویرایش]
این ادعا که این دیوار تنها پدیده انسانی است که از فضا قابل رویت میباشد، بارها تکذیب شدهاست ولی هنوز در باور عوام جا دارد.[3] در واقع بسیاری از پدیدههای انسانساز، به خصوص در نور شب از فضا قابل رویت هستند اما تشخیص دیوار چین با چشم غیر مسلح از هر نقطهای در مدار زمین کاملاً غیرممکن است.[4]
هیچکدام از فضانوردان آپولو این ادعا را مطرح نکردهاند و حتی فضانوردانی که در مدار زمین میچرخند نیز به سختی میتوانند چنین ادعایی مطرح سازند. گفته میشود که این تصور چند دهه قبل از اولین فرود بر سطح ماه توسط ریچارد هالیبرتون مطرح گردیدهاست. از یکی از فضانوردان نقل شدهاست که "دیوار چین از ارتفاع حدود 180 مایلی ناپدید میشود."
در سفر روحانی به فرانسه، قرارداد خرید حدود 100 فروند هواپیمای ایرباس میان طرف ایرانی و این غول هواپیماسازی نهایی شده است.
به گزارش عصر ایران، براساس اطلاعات منتشر شده، بخشی از این هواپیماها از نوع ایرباس A380 یعنی بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان است.
شرکت هواپیماسازی ایرباس نیز متعهد شده در سریع ترین زمان هواپیما ایرباس A380 را در اختیار ایران قرار دهد. علاوه بر این ، دهها فروند هواپیمای مسافری کوچک و متوسط برای مسیرهای داخلی خریداری می شود.
قیمت هواپیمای A380 حدود 414 میلیون دلار است.
خرید این هواپیماهای ایرباس از سوی ایران به صورت اجاره به شرط تملیک است و کشورمان متعهد می شود در مدت 10 سال پول هواپیماها را پرداخت کند. در این میان قرار است 3 فروند از هواپیماهای A380 غول پیکر با 555 صندلی در آینده ای کوتاه مدت در اختیار ایران قرار بگیرد. همه هواپیماهای تحویلی به ایران، نو خواهد بود.
A380 یک هواپیمای مسافربری پهنپیکر، چهار موتوره و دوطبقه ساخته شرکت اروپایی ایرباس است. این هواپیما بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان است.
در سال 2007 نخستین پرواز آن برای شرکت هواپیمایی سنگاپور انجام شد. این پرواز از سنگاپور به مقصد سیدنی استرالیا انجام شد.
معمولا از این هواپیما برای پروازهای طولانی مدت استفاده می شود.
در حال حاضر شرکت هواپیمایی امارات مستقر در دبی، بیشترین تعداد از این نوع هواپیما را در ناوگان خود دارد. هواپیمای امارات دارای ترمینال ویژه برای بزرگترین هواپیماهای جهان است.
برپایه اطلاعات منتشر شده در ویکی پدیا، تعداد صندلی ایرباس A380 در مدل استاندارد با سه کلاس مسافربری بالغ بر 525 نفر است.
قسمت ارابه? فرود هواپیما، مشتمل بر 22 عدد چرخ است که نحوه? جاگذاری آنها، مشابه چرخهای بوئینگ747 و 777 است.
فرود هواپیمای A380 تنها در برخی از فرودگاه های جهان امکان پذیر است.
چرا شیشه پنجره ی اتومبیل نقطه های مشکی دارد؟
معرفی ساعت هوشمند تایمکس؛ مجهز به GPS و عمر باتری 25 روزه
پایان همکاری 13 ساله ویل فرل و آدام مک کی
اسلحه انحصاری بازی Destiny 2 به واسطه یک باگ در دسترس تمام بازیک
سایت ماه اسکین طراح قالب وبلاگ رایگان با امکانات عالی